Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritstryfflar med muscovadosocker

 
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen på svag värme eller i micro. Koka grädden med socker och smaksätt med smält lakritsgodis eller lakritspulver. Slå grädden över chokladen och blanda till en härlig ganache. Vid ca 35° tillsätt det vispade rumstempererade smöret. Ställ kallt över natten.
  2. Skär upp lagom stora kuber av ganachen och vänd dem sedan lite lagom ”kladdiga” i muscovadosocker blandat med kakaopulver.
  3. Obs! Förvara alltid tryfflar på svalt och torrt ställe. Aldrig i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.