Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri banankaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bättre att baka en kaka, än att slänga övermogna bananer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Tillsätt grädden - låt svalna lite. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver och vaniljsocker i en plastpåse och skaka om.
  2. Häll smörblandningen i äggsmeten. Rör även i mjölblandningen. Mosa bananerna med en gaffel och rör i.
  3. Häll smeten i smord och bröad 1-litersform. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 º, 35-45 minuter är lagom.
  4. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.