Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri Espresso cheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel och försvinnande god cheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Mixa kex, smör, socker eller salt Lägg i form (ca 20 cm diameter) och grädda på 155 grader i 6 minuter
  2. Fyllning: Mixa fyllningen slät och bred ut över kexbotten baka av i 25-30 minuter på 60 grader.
  3. Glasyr: Mixa alla ingredienser till glasyren och bred över den färdigbakade cheesecaken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.