Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri kokosglass med thaibasilika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och krämig glass med smak av kokos, lime och thaibasilika. Fler recept finns på vegoteket.se

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att koka upp sojamjölken med sockret tills det har smält och låt det sedan svalna. Blanda ner vätskan tillsammans med resterande ingredienser i en bunke. Mixa smeten så att basilikan blir till små fina bitar. Häll smeten i glassmaskinen och kör till önskad konsistens. Ifall en inte har glassmaskin så går det lika bra att frysa in och ta ut glassmeten var halvtimme i en-tre timmar och röra runt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.