Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri sockerkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Funkar också bra till tårtbotten eller om man vill göra den till en vaniljfylld kaka.( 125 g margarin/mjölkfritt, 1 dl havremjölk och 4 msk vaniljsocker. Koka det i 4 minuter, dela kakan och häll på)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienserna till en jämn och slät smet. Häll i en smord och bröad form.
  2. Grädda ca 20 min i 200°.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wilma01smile 23 mars 2012

    tack så mycket :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.