Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri tacopaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Godaste tacopajen du kan äta! Även mycket enkel att göra laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, dinkelmjöl, mjölk, smör och bakpulver till en smidig pajdeg. Tryck ut i en pajform, t ex springform, så det blir en rätt hög kant och grädda i ugn på 225 grader.
  2. Hacka lök och stek tillsammans med köttfärsen i en stekpanna. Tillsätt tacomix och vatten. Lägg köttfärsblandningen i det färdiggräddade pajskalet.
  3. Hacka tomaterna i mindre klyftor och lägg ovanpå köttfärsen. Blanda samman crème fraiche, majonnäs, vitpeppar och vitlök. Bred över smeten över pajen och riv ost överst. Grädda pajen mtt i ugnen i ca 15 minuter eller tills den fått färg.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • carinafaag 17 augusti 2010

    Kan jag verkligen använda ost??

  • jabbah 17 mars 2011

    O,JA!!

  • Goseboo 25 juni 2012

    Det måste vara lagrad ost, för att bli laktosfri!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.