Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri tonfiskgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och mycket mumsig

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enl anvisning på förpackningen. Lägg kokt ris i en ugnsfast form. Skölj och skär purjolöken i slantar, fräs i en stekpanna tills fräset är mjukt och lite brunt. Fördela över riset. Tonfisken delar du lite på så att du kan fördela över riset och purjolöksfräset. Blanda såsen och häll över. Peta lite med en gaffel så att såsen rinner ner i riset. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kikankola 29 november 2010

    Jättegod, gjort den flera gånger. Dottern nya favorit mat. Fast jag har tagit mer chilisås och hackat ner några soltorkade tomater , :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.