Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktos/glutenfri bärkaka i långpanna

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod kaka som kan göras med vilka bär som helst!

Ingredienser

Instruktioner

Smält det mjölkfria margarinet i en kastrull. Låt svalna. Vispa äggen och sockret tillsammans. Rör i resten av ingredienserna och det smälta margarinet, utom bären. Bred ut smeten i en långpanna, ca 30x40 cm, på ett bakpapper. Strö över bären och grädda (175 grader) i mitten av ugnen i ca 30-35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.