Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm i Curry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God gryta som bara blir bättre ju längre den står på spisen. använd gärna en hög gryta för tilllagning t.ex pastakastrull. Servera med kokt potatis och någon grönsak.

Ingredienser

Instruktioner

skala och skär löken i klyftor, smält smör med curryn och fräs löken i en stekpanna. Ta upp löken öka värmen och bryn köttet. Häll över köttet i en stor gryta och tillsätt vatten 2/3 upp till köttet. koka upp och skumma av. sänk värmen och tillsätt löken och låt sjuda på låg värme i flera timmar. Smaka av med salt och peppar och ev.mer curry innan servering

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kjak3644 20 februari 2009

    Mycket enkel att laga men otroligt god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.