- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Den är också god att laga av nötkött.
Instruktioner
- Skär köttet i bitar. Skala och skiva vitlöken. Skala och klyfta löken.
- Bryn köttet i olivolja i en het stekpanna. Lägg över det i en gryta. Fräs vitlök och lök och lägg ner i grytan.
- Krydda med salt, peppar och örter. Häll på kalvfond, vatten, vinäger och grädde.
- Låt grytan koka under lock 20-30 minuter.
- Spola av kronärtskockorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Skär dem i halvor och lägg ner dem i grytan och låt alltsammans koka ytterligare 5 minuter.
- Red eventuellt grytan med arrowrot utrörd i lite kallt vatten. Strö över extra kryddor.
Publicerat den
3 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott. Detta recept kommer jag att göra många gånger.