Instruktioner
Lammfärsbiffar: Hacka löken fint. Bryn smöret i en stekpanna och lägg i löken. Låt löken bli varm och genomskinlig utan att ta färg. Lägg upp löken på fat och låt svalna. Blanda lammfärsen med fetaost och den avsvalnade löken. Repa av bladen på timjanen och blanda i smeten. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till fyra biffar. Stek först på hög värme på båda sidorna cirka 1/2 minut på varje sida. Sänk värmen och låt eftersteka tills biffarna precis är färdiga i mitten. Ta upp biffarna. Äppelcidersky: Vispa ur stekpannan med äppelcidern. Smaka av med salt och peppar.Couscous: Koka upp 3 dl buljong. Dra av från plattan. Häll i couscousen och lägg på ett lock Låt dra i 5 minuter. Fluffa upp couscousen genom att röra runt med en gaffel. Lägg upp couscousen på tallrikar. Lägg en lammfärsbiff vid sidan och skeda över skyn.