Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med fetaost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar fetaost och tillsammans med lammfärs så blir det bara så gott....ah..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lammfärsen med salt, peppar, lök ,vitlök och rosmarin. Rör ihop till en smidig färs. Forma fyra biffar och peta in lite smulad fetaost i mitten på varje biff. Se till så att färsen sluter sig om osten.
  2. Platta till biffarna en aning, stek dem i stekpanna på medelvärme, cirka 4 minuter på varje sida.
  3. Servera med ugnstekta potatisklyftor och gärna med en god röra på mosad fetaost blandad med lite yoghurt till lagom konsistens.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 6 maj 2009

    Tack för ett supergottrecept. Jag fick inte tag på nån färsk rosmarin men jag hittade frysta italienska kryddor i min frys som jag använde istället. Sen gjorde jag en sås med bottenredning lite creme fraiche och grädde och lite italienska kryddor plus lite annat. Serverade med klyft potatis. Blev en jättegod middag.

  • susannadima 18 mars 2012

    Tack. Fantastiskt goooda!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.