Efter denna hemgjorda hamburgare vill du aldrig äta ute igen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 170 grader.
- Tvätta potatisen och lägg den i en ugnssäker form tillsammans med oliver, olja, vitlök och kryddor.
Blanda runt. Rosta i mitten av ugnen ca 40 minuter.
- Blanda alla ingredienser till färsen i en bunke. Forma fyra stora burgare. Stek eller grilla på medelvärme ca 5 minuter på varje sida.
- Blanda äggulor, senap, vinäger och salt i en bunke. Tillsätt oljan droppvis under vispning, så det blir en tjock majonnäs.
- Rör ner dragon och smaka av med salt och svartpeppar.
- Skölj mangolden och skala löken. Skär tomat och lök i 5 mm tjocka skivor.
- Rosta bröden och lägg ihop burgaren. Servera med potatisen.
Publicerat den
14 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar