Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsgryta med aubergine

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegott med såväl ris, bulgur eller pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Skär aubergine och zucchini i tärningar och bryn i rikligt med olivolja. Bryn lammfärsen och löken, blanda ner tomatkrosset, vattnet och kryddorna. Låt puttra i ca 45 minuter. Servera med finhackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 19 april 2009

    Hej Anders och tack för en god lammfärs gryta kommer att göra om den mvh monica

  • monicadanell 22 augusti 2009

    i morgon blir det lammfärsgryta med augergine till middag jag har gjord den förrut den är mycket god här kommer poängerna en 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.