Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsgryta med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj gärna den starka ajvar relish. Vi gillar verkligen lamm, jag och sönerna, och äter det ofta. Denna gryta är perfekt i smaker och näringsriktig. Ibland har vi även i klyftade färska champinjoner och klyftad lök. Dessutom går den jättesnabbt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen snabbt i lite olivolja. Ha gärna kvar lite klumpar. Blanda i ajvar, vatten, buljongtärningar och skivad vitlök. Låt koka i 5 minuter.
  2. Låt bönorna rinna av i en sil. Skölj dem i kallt vatten. Skär tomaterna i klyftor. Blanda ner bönor och tomater och låt koka upp. Smaka av med rosmarin.
  3. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.