Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsjärpar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Järpar gjorda på fetaost och lammfärs som blir så goda att de nästan smälter i munnen. Servera med ris och tomatsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda lammfärs, ost, ägg, salt, svartpeppar och vitlök.
  3. Forma till järpar. Bryn dem på spisen. Efterstek i ugn 15-20 minuter tillsammans med tomatsåsen.
  4. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • sikaal 20 augusti 2009

    Oh, så goda! Har gjort dem flera gånger! Men nu är lammfärsen slut :-(

  • Yvon 24 november 2009

    Håller helt med den föregående! :) Jättegoda o smakrika! O tomatsås(passerade tomater värmd i stekpannan med lite örtkrydda o rosmarin, malen svartpeppar) till passade suveränt! Fin fint!

  • miramamman 29 maj 2010

    mm, vilka goda järpar. Detta var ett bra sätt att använda lammfärsen. Tomatsåsen gjorde jag enkelt med en tetra krossade tomater som jag värmde kryddade (salt behövdes) och körde med mixerstaven.

  • Celi_N 28 februari 2011

    Jättegoda järpar!! Jag hade dubbelt så mycket vitlök, vitlöksälskare som jag är. Serverade dem med en tomatsås med oliver i, klockrent!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.