Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfilé med svamp och morot samt getostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Öka gärna mängden morötter och svamp om du har matglada gäster

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 125 grader 2. Bryn lammet i olivolja, krossad vitlök och timjan. Salta och peppra. Lägg över på ett ugnsäkert fat och tillaga mitt i ugnen ca 25 min tills innertemperaturen är 58 grader. Låt vila 10 min före servering. 3. Skär svampen i tjocka skivor. Stek den i hälften av olivoljan. Krydda med salt. 4.Skala och skär morötterna i ca 3 cm stora bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Låt dem rinna av och blanda med svamp, Citronskal, persilja och peppar. 5. Skär bort kanten runt getosten. Mixa osten med mjölk. Lägg ev i spritspåse. 6. Fördela svamp och morötter på tallrikarna. Skär lammfiléerna mitt itu och lägg mitt på tallriken. Spritsa eller klicka på getostkrämen och garnera med oliver, crema di balsamoco och rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.