Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfiol med äggröra på crostini

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lammfiol tillsammans med äggröra på crostini är buffémat eller med gratäng om du vill äta den som en större rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och lite salt och peppar med en gaffel i en skål.
  2. Värm olivolja i en tjockbottnad kastrull. Häll i äggen och tillaga på svag värme under omrörning med en trägaffel. När äggulan har fått en krämig konsistens är den klar.
  3. Rör i persilja.
  4. Skär lammfiolen i skivor. Fördela äggröran och lammfiolen på brödskivorna. Peppra, strö över lite extra persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.