Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här grytan är god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär loss köttet från ev ben och skär det i små bitar eller strimlor. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Skölj ev svampen och skiva den.
  2. Lägg kött, paprika och svamp i en ugnssäker form. Blanda salt, peppar, paprikapulver och mjöl. Strö över det skurna i formen och rör om. Koka upp vatten och lös upp buljongtärningen. Häll buljongen i formen. Sätt in den i mitten av ugnen och låt den stå tills köttet är mört,ca 45 min.
  3. Blanda i grädde eller crème fraiche och smaka av. Servera med kokt ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.