Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta från Orienten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig lammgryta med spännande kryddor, som jag har skrivit tidigare kardemumman smakar kanon i matlagning.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tunna strimlor. Kärna ur och skär paprikan i tunna bitar. Skiva squashen. Skala och skiva löken tunt. Koka upp vinäger, socker, buljong och soja. Lägg i köttet i omgångar och låt det koka några minuter. Rör ner salt, kryddor och grönsakerna. Låt grytan koka ca 5–10 minuter. Rör ut potatismjölet med lite vatten. Rör ner det i grytan och låt den koka upp på nytt. Smaka av.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lece 20 februari 2009

    Det här låter jättegott, ska absolut prova på. Jag är ständigt på jakt efter nya recept på lamm !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.