Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod lammgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Borsta svampen, skölj den om det behövs och skiva den. Lägg kött, paprika och svamp i en vid ugnssäker form. Strö över salt, peppar, paprikapulver, mjöl och blanda om. Tillsätt buljong eller fond och vatten.
  2. Sätt in formen i mitten av ugnen. Låt stå tills köttet är mört, cirka 45 minuter. Blanda i créme fraiche och smaka av. Servera med kokt potatis, ris eller pasta och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.