Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta med choklad och chili.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra, häftig att servera.

Ingredienser

Instruktioner

Blanchera lammbogen, slå bort blancheringsvattnet. Täck köttet med nytt vatten, tillsätt schalottenlöken, chilifrukten samt lagerbladet. Koka på svag värme tills köttet börjar bli mört. Stek citronen i en stekpanna så att citronskivorna blir gyllene. Tillsätt citronen och de övriga ingredienserna i lammgrytan, koka ytterligare 20-30 minuter. Smaka av med salt och peppar, servera med ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 10 februari 2013

    Tack för att jag fick inspiration till min middag idag. Hade lammben. Så såg jag ditt recept. Hade inga kakaobönor eller färsk chili men hade kryddan kakao-chili. Så den använde jag istället. Hade inte i några bönor. Inte skalad paprika heller utan vanlig paprika som jag skar ner. Så jag kan inte betygsätta din mat för jag gjorde ju nåt annat. Men det blev supergott. Tack vare dig, kan man säga..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.