Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta med dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I denna rätt passar torkad dill väldigt bra. Men jag brukar garnera med ett par färska dillvippor. Godast till, är ett hemgjort potatismos, smaksatt med lite citron eller vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i oljan i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg köttet i en gryta. Vispa ur stekpannan med lite vatten. Tillsätt vatten, krossade tomater, buljongtärning, morötter, lök och dill. Låt lammgrytan koka i 20 minuter.
  2. Servera med potatismos och sallad. Smaksätt gärna moset med citronsaft eller vitlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.