Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammgryta med ris

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs kryddor, sambal och tomatpuré i oljan. Lägg sedan i hackad lök, vitlök, chilifrukt (utan frön och mellanväggar) samt fint tärnad rotselleri. Fräs en stund. Lägg i kötte och bryn en stund. Häll över vattnet och lägg i buljongtärningar. Låt koka 1,5 timme, köttet ska lossna från benen. Skär vitkålen och morötterna i rätt stora bitar och lägg i. Koka i ytterliga 20 min. Häll slutligen i riset och låt koka till vätska är borta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.