Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammkebab med Tabouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Spiskumminkryddade lammkebaber med gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, tillsätt couscous och rör om. Tag av kastrullen, täck med lock och låt vila i 5 min.
  2. Blanda lammfärs med salt, peppar, finhackad gräslök, spiskummin och pressad vitlök, forma till 12 ovala kebaber. Trä upp dem på grillpinnar och stek dem i ugnen (225 grader i cirka 15 minuter) eller grilla spetten.
  3. Blanda couscousen med resterande ingredienser. Sprinkla över pumpafrön och servera Taboulehn med lammkebab, youghurtsås, pitabröd och friséesallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.