Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har även testat detta med entrecote och helstekte dem rosa. Super gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort kanterna på osten. Mixa crème fraiche och ost till en slät kräm, ställ kallt. Sätt ugnen på 125 grader. Skär tomaterna i halvor och blanda med olja, vitlök, socker, salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form med snittytan uppåt. Baka i mitten av ugnen ca 1 tim. Krydda kotletterna med salt och peppar. Stek dem i smör 2 – 3 min per sida. Servera med getostkräm, bakade tomater, oliver i rödlöksdressing och t ex klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • birgittag 1 november 2008

    Låter supergott ska testa det i kväll. Tack för tipset med getostcremen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.