Lamm är en favorit...här har du en hel måltid med goda potatisar också.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten.
- Smält sockret i stekpannan, får inte brännas vid. Blanda försiktigt i ½ dl vatten, rör om.
- Häll i potatisarna och vänd runt dem tills de blir brynta.
- Gör i ordning 9 dl buljong - följ anvisningarna på förpackningen.
- Rör ihop mjöl och hälften av smöret till en pasta.
- Stek lammkotletterna i smör i stekpannan på medelhög värme i 3 min. Krydda med örtkryddor, salt och peppar.
- Bryn kantarellerna i smör, häll i portvin, buljong, ädelosten och rönnbärsgelén.
- Red av med mjölpastan och låt koka ca 5 min.
Smaka av med soja och häll till sist i grädden och låt koka upp.
Publicerat den
3 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar