Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammkotletter med röd potatis och oregano

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Grilla lammkotletterna på medelavstånd från glöden, 5 minuter per sida. Krydda.<br>Röd färskpotatis: Börja med den röda dressingen. Lägg tomater, vitlök, all vinäger och sojan i en matberedare. Kör tills allt är finfördelat och blandat. Lägg i persiljan och kör igen. Tillsätt oljan i en tunn stråle medan maskinen är igång. Låt dressingen stå övertäckt medan du kokar den skrubbade potatisen. Häll av vattnet från den färdiga potatisen och lägg den i en serveringsskål. Häll genast över dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.