Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammsallad med myntadressing

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett sätt att att använda rester av skivat kött. Här har jag användt lammytterfilé, men även annat kött kan användas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva lammköttet. Koka upp bönorna, skölj i kallt vatten. Skala vitlöksklyftorna och skiva dem tunt. Skölj och kärna ur oliverna. Snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Strimla myntan och blanda resten av ingredienserna till dressingen i en stor bunke. Vänd ner kött, bönor, vitlök och purjolök i dressingen och blanda allt. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Värm salladen så den blir ljummen. Vänd ner ruccolan allra sist.
  2. Servera tillsammans med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.