Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammskivor i pepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med pressad potatis och haricots verts.

Ingredienser

Instruktioner

Stöt eller använd grovmalen svart/grönpeppar. Klappa in den i köttet och låt det ligga och dra i 10-15 minuter. Bryn margarinet i en stekpanna. Stek köttet ca 4 minuter på varje sida. Ta upp köttet och håll det varmt. Häll buljongen i stekpannan och låt den koka in lite. Sätt till grädden och senapen, koka upp och rör om. Häll såsen över köttet på varma tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.