Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammsmäckor från Hamra, Gotland

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Riktig gotländsk specialitet som får det att vattnas i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vatten, ströbröd och senapsfrö och låt det svälla i några minuter. Hacka löken och blanda ner den, finhackad vitlök och kryddorna i lammfärsen och rör snabbt ihop detta till en jämn smet. Forma till biffar som du steker i en stekpanna med lite smör några minuter på varje sida. Servera med potatis och lingonsylt , lite sallad och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.