Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Att njuta av en lördag kväll

Ingredienser

Instruktioner

Blanda olja med rödvin och späcka köttet med skivad vitlök, salta och peppra. Lägg köttet i marinaden, lägg rosmarin och skivad citron på. Täck köttet med folie och låt stå, gärna över natten. Sätt i en termometer och stek gärna i en grillpanna, till en temperatur av 65-70gr beroende på hur rosa man vill att köttet ska vara. Servera med en vitlöksdoftande potatisgratäng. Vill man ha lite mindre kolhydrater så går det alldeles utmärkt med en god brocolligratäng

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EvaMeranius 14 februari 2010

    Lammytterfilée

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.