Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammytterfilé med baconfylld bakpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Ett säkert kort när man ska bjuda hem svärmor

Ingredienser

Instruktioner

  1. sätt ugnen på 200 grader , sätt in bakpotarisen ca 50 min. för bästa resultat bör lammfilén ha legat i marinaden över natten , men det går bra att göra det nu. Gör marinaden pressa vitlöken och lägg i köttet troligtvis 2 bitar. fräs bacon och lök och ställ att svalna När potatisen är klar ställ den att svalna av , dela sedan på potatisen och gröp ur den, blanda nu potatis, lök och bacon ,lite salt och peppar, fyll röran i de urgröpta potatisarna srö på osten och in i ugnrn igen ( ganska högt upp ) ca 10 min Under tiden har du stekt fillén på medelvärme ca 5 min på var sida (medium ) och låt den stå 10 min innan du delar den.
  2. servera med Béarnaisesås och kokt broccoli

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.