Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Landgång med 3 sorters pålägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en läcker smörgås och ett glas öl när du får besök!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred smör på brödet och skär bort kanterna.
  2. Vispa grädden och blanda den med majonnäs och pepparrot. Börja smörgåsen med en klick pepparrotsgrädde.
  3. Skala räkorna eller rensa krabban. Lägg räkor eller krabbkött ovanpå grädden. Garnera med en dillkvist.
  4. Lägg sedan några tunna skivor rostbiff högt på varje smörgås med färggranna pickles ovanpå.
  5. Avsluta med ost (t.ex. Castello eller Boursin) på salladsblad och lägg några rädisor, oliver eller vindruvor bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.