Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långgås

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är bekvämt att göra en "långsmörgås" och sedan skära den i mindre snittar. Kan även serveras som förrätt till en middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Rör ut champinjonkrämen med grädden och chilisåsen. Bred blandningen på brödskivorna.
  3. Ansa, skiva och fräs svampen i lite matfett.
  4. Skär skinkan i fina strimlor. Fördela dem och svampen på smörgåslängderna. Strö på riven ost.
  5. Gratinera tills längderna får vacker färg, 5-7 minuter.
  6. Skär varje längd i 6 bitar, men lägg ihop dem så att de ser hela ut igen vid serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.