Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannebröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Bröd med bikarbonat eller bakpulver i degen har kortare hållbarhet än bröd med jäst. Förvara gärna brödet skivat i frysen och tina efter behov.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna. Blanda de torra ingredienserna. Blanda sirap, fil och lingonsylt och vänd ner i mjölblandningen. Fyll formen och strö över fröna.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Skär brödet i bitar.
  4. Tips! Bikarbonat går att ersätta med dubbla mängden bakpulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.