Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannebröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett bröd som passar vid alla tillfällen och brukar älskas av så väl stora som små!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser (det ska vara rätt smetigt) och lägg över i en långpanna. Grädda i nedre delen i ugnen först i 100°c i en timma vrid sedan upp ugnstemperaturen till 150°coch låt den ävendär gräddas i en timma. Stäng sedan av ugnen ochlåt stå på eftervärme i ca 10 min. Mot slutet kan man med fördel lägga över ett bakplåtspapper för att förhindra att det bränns ngt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jesserlis 2 november 2008

    Det här brödet gjorde min mamma när jag var liten. Jättegott med smör och ost på. Tack :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.