Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannebröd med fyllning

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett gott bröd till soppan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i bunke, rör ut med lite vatten. Tillsätt sedan sirap olja och salt. Blanda i ca halva mängden mjöl, resterande mjöl lite i taget till en smidig deg. Jäs 30 min.
  2. Kavla ut till 25 * 30 cm på bakpapper, flytta till en plåt. Tryck med fingret små gropar i degen. Pensla med olja, strö över tunt skivad pepparfrukt, tunt skivad rödlök, örter och flingslat. Lägg över bakplåtspapper och handduk, jjäs 20-30 min.
  3. Grädda i 225 grader,15-20 min tills brödet fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.