Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannebullar med jordgubbssylt

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Så praktiskt att baka bullar i långpanna, räcker till många och underbart goda blir dom! Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör ut jästen. Tillsätt smält smör och fiberhusk, låt svälla i 10 minuter. Tillsätt övriga ingredienser. Arbeta degen kraftigt, låt jäsa övertäckt i 1½ timme.
  2. Lägg degen i en spritspåse och tryck ut bullar i en ugnsform, ca 25x30 cm. Låt jäsa vöertäckt i 1 timme.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Lägg en klick av sylten på varje bulle, pensla med ägg och strö över kokosflingor. Grädda i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.