Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannekaka med chokladflor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Saftig kaka med chokladsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en långpanna 30x40 cm. Blanda mjöl, bakpulver och vanillinsocker. Smält smöret och slå i mjölken.
  2. Slå smör och mjölken i äggvispet samt bananer och hackad choklad. Blanda försiktigt ner mjölblandningen i äggvispet. Häll smeten i långpannan. Grädda i 200 grader ca 25 minuter. Låt kakan kallna.
  3. Blanda flor med chokladsmak med vatten (bredbar). Bred det över hela kakan. Skär därefter i 48 bitar (låt den stelna något).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 11 januari 2010

    Tack för flera fina recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.