Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannetårta med sommarbär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt att servera till fika en varm sommardag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret på svag värme i en kastrull. Blanda ner chokladen och låt den smälta i smöret. Vispa äggen och socker poröst.
  2. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggvispet.
  3. Blanda ner chokladblandingen och häll i en smord bröad långpanna. Grädda i ca: 10 minuter.
  4. Topping: Koka upp grädden i en kastrull. Lös upp chokladen i grädden och ställ att svalna i kylen ca: 4 timmar.
  5. Blanda ner creme fraiche och vispa blandningen med elvisp tills den tjocknar. Bre toppingen över toppingen över tårtan och dekorera med färska bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 1vahlin 18 oktober 2011

    Hej ! Ska kakan vara i mitten i ugnen? Hur många personer räcker denna tårta till? Måste prova denna, låter gott:) Kina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.