Perfekt att servera till fika en varm sommardag
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret på svag värme i en kastrull. Blanda ner chokladen och låt den smälta i smöret. Vispa äggen och socker poröst.
- Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggvispet.
- Blanda ner chokladblandingen och häll i en smord bröad långpanna. Grädda i ca: 10 minuter.
- Topping:
Koka upp grädden i en kastrull. Lös upp chokladen i grädden och ställ att svalna i kylen ca: 4 timmar.
- Blanda ner creme fraiche och vispa blandningen med elvisp tills den tjocknar. Bre toppingen över toppingen över tårtan och dekorera med färska bär.
Publicerat den
27 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej ! Ska kakan vara i mitten i ugnen? Hur många personer räcker denna tårta till? Måste prova denna, låter gott:) Kina