Den ska jäsa i kylen i 5 timmar - men det är det värt ! Mycket bra pizzadeg!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Låter som en bra pizzadeg, ska prova den till kommande helg. Hoppas bara den räcker till mer än 2-3 personer, för vi är 4 st.
Blir den absolut bästa degen att lyckas med pizzan!!!
Absolut den bästa pizzadeg jag gjort!
Bästa pizzadegen jag någonsin gjort. Tack för receptet!
DETTA SKA JAG ABSOLUT TESTA !!!! ÄLSKAR PIZZA MEN HAR INGEN RIKTIGT KANONDEG... BARA EN VANLIG.....ÅTERKOMMER DÅ JAG TESTAT DENNA DEG. TACK !
Sicket superrecept! Bästa någonsin ju...:-)
Klart bästa pizza degen!!!!
Nu har jag testat denna deg....VÄRLDENS BÄSTA DEG !!!! Tack så mycket !!!!! Kommer att bara göra dnna deg i fortsättningen........ R*E*K*O*M*E*N*D*E*R*A*S
Ska det inte vara 1 tesked salt istället för matsked?
Bästa pizzadegen!
Perfekt recept för tunn botten. Mycket bra :)
Absolut den bästa pizzadegen :):) Tror att man kan som pizzabagaren slänga upp denna deg i luften men inte vågat, den är så pass hållbar när man kavlar ut den att den håller formen. Bakat pizzan på min pizzasten i grillen, bättre kan det inte bli. TACK för världens bästa recept, kommer att rekomendera denna till alla som vill ha recept på pizzadeg. Trevlig sommar önskar jag dig, kramizar från emaxen :)
Helt klart bästa degen sprider den till många av mina kompisar och använder den i stort sett jämt när jag gör hemmagjord pizza!! Tips på en lite söt, vegetarisk pizza: Rödlök Cashew eller jordnötter Torkad aprikos och fetaost!! Mycket gott!!