Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långstekt porterstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När mina föräldrar kommer på middag under den kallare tiden på året, lagar jag ofta något rejält. När köttet får stå inne på låg värme i timmar blir det perfekt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg steken i en gjutjärnsgryta med lock och häll i porter, saft och soya. Lägg i lök, svartpepparkorn, timjan och enbär. In i ugnen på 100 grader i 10h. Vänd köttet efter halva tiden. Vispa samman såsen.
  2. Till servering: Potatis pressgurka Svartvinbärsgelé

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.