Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lantbröd med kantareller och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek parmaskinkan i en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg. Lägg upp på hushållspapper.
  3. Lägg ruccola på brödskivorna. Lägg skivor av Høng Creme Vit, kantareller och parmaskinkan ovanpå.
  4. Tips! Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.