Med ett paket fädig pizzadeg så är detta tilltugg verkligen snabbt och lätt att laga. Ett lager av ost, lök och vitlök ger pizzan en god smak.
Instruktioner
- Värm ugnen till 225 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.
- Skala och skiva lök och salladslök i tunna skivor. Skala och pressa en av vitlöksklyftorna. Värm lite olja i en stekpanna och fräs lökblandningen på svag värme i 10 minuter tills löken är mjuk.
- Följ instruktionerna på förpackningen till pizzadegen. Kavla ut degen på ett lätt mjölat bakbord till en stor rektangel och lägg den på den klädda plåten.
- Skala och pressa resten av vitlöken och lägg den i en liten teflonkastrull tillsammans med osten. Blanda och värm försiktigt i 2 minuter eller tills osten har smält. Bred ut ostkrämen på degen. Lägg lökblandningen ovanpå osten.
- Droppa resten av oljan ovanpå. Krydda. Grädda i 20-30 minuter eller tills pizzan är gyllenbrun.
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar