Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lantpaté

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ströbrödet i grädden att svälla i ca 10 minuter. Finhacka lök och svamp. Fräs lök och svamp i matfett tills löken är mjuk utan att ha fått färg. Blanda alla ingredienserna väl och arbeta färsen smidig.Bred ut färsen i en välsmord form, ca 1 1/2 l. Lägg gärna ett smort bakpapper i botten på formen. Täck formen med folie. Grädda nederst i ugnen i ca 60 minuter. Låt patén svalna något innan den stjälps upp och får kallna. Servera med små gurkor, gelé och sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.