Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laponiabröd

 
Skriv ut

Gott till sallad och grillat, ja till allt nästan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna och häll i vattnet. Kör i assistenten i ca 15 minuter. Låt jäsa 15 minuter till under bakduk.
  2. Häll degen i en smord långpanna. Smörj med margarin eller olivolja. Låt jäsa 15 minuter i långpannan.
  3. Ringla över olivolja, pensla på hela kakan. Strö över rikligt med flingsalt över hela kakan.
  4. Grädda i ugnen i 200 C ca 25-40 minuter beroende på ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.