Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laponiabröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gott matbröd till sallad eller soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder jästen och rör ut i vattnet. Tillsätt övriga ingredienser, sist mjölet. Kör i maskin i 5-10 min. Låt jäsa i 20 min. i bunken.
  2. Pensla en liten långpanna med olivolja, häll ut degen och platta till något. Låt jäsa i ytterligare 20 min. Pensla med olivolja och strö på flingsalt.
  3. Grädda i 200 grader i ca 50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gilla-57 2 januari 2011

    Jätte gott bröd, blir mycket. Är jätte gott att rosta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.