Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lappgubbens krämiga fjällpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad rätt på älgskav - en ny favorit kanske?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla grönsakerna och baconet. Stek skav och bacon i smör och krydda med salt och peppar.
  2. Woka grönsakerna och tillsätt dem, creme fraiche och ädelost. Koka lätt cirka 15 minuter. Servera med ris eller mandelpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillawe 21 mars 2009

    Familen tyckte om din gryta, men kanske med mera kryddor i...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.