Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Larssons sill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och enkel sillrätt som man kan äta året runt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ägg, de skall vara hårdkokta. Mosa två av dem helt. Det tredje ägget delar man på och sparar gulan till garnering. Mossa vitan. Blanda gräddfilen och äggen i en skål. Tillsätt den strimlade purjolöken, spara gärna lite av det gröna till garneringen. Tillsätt matjessillfilerna. Salta och peppra. Blanda väl. Strö över det du sparat av purjolöken och sist strör du över den smulade hårdkokta äggulan. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.